Riders House Philosophy

Conceptul “Riders House” a luat nastere la inceputul anului 2015, cand pasiunea pentru riding a dus la unirea fortelor riderilor pentru a oferi bucuria pentru ride-ului. O casa a riderilor .. o casa in care te bucuri de frumusetea naturii, playground-ul nostru.

In prima faza Riders House s-a facut cunoscut prin pasiunea noastra pentru  snowboarding si ski cat si prin programul de service profesionist, fara a face rabat la calitatea materialelor,  in readucerea la viata a unor echipamnete, cat si in intretinerea lor de-al lungul sezonului.

Urmatorul pas a fost introducerea programului de instructajin ski si snowboarding, Atat initierea in sporturile de alunecare pe zapada cat si in serviciul de guiding si riding buddies. Lasand in urma telescaunul si partia, a urmat lumea XPLR, explore sau bucura-te de liberatate pe splitboard, ski touring in sezonul de iarna, si  kayak, mtb, kite, surf .

Din anul 2019 ne bucuram ca am putut lua parte in programul de voluntariat la proiectul Cu Apele Curate in eliminarea plasticului de pe cursul Dunării, precum si in proiectele de plantari si a combaterii risipei de alimente, proiecte in curs de desfasurarea ale Asociatiei Mai Mult Verde

Din 2018 ne bucuram si sustinem colaborarea cu shop-uri locale in materie de snowboarding, ca Snowsports.ro  SwitchShop   Boardzone