Ski

Cursuri Initiere Ski

Cursuri Progresie Ski

Cursuri Freeride Ski

Cursuri Riding Buddy Ski

Ski Copii

Cum sa te pregatesti pentru o zi pe partie, fie ca esti incepator sau faci asta doar de fun.

Aceste sfaturi  utile sunt pentru toata lumea, dar mai ales pentru micii rideri, care sunt in descoperirea bucuriei pe zapada. Toti oamenii sunt diferiti si se adapteaza in mod diferit, este foarte important sa nu ne grabim, mai ales in cazul celor mici.

Zapada, hainele,  claparii, transportul pe cablu sunt un plus de emotie si necesita timp pentru a  ne obisnui.

Serviciile noastre de monitorie si explore se adreseaza unei medii de varsta cuprinsa intre 3 si 60+

Inainte de a incepe lectiile de monitorie trebuie sa va asigurati intotadeauna ca sunteti, sau cei mici sunt, imbracati in echipament adecvat, iar caldura este mentinuta timp indelungat.

Niciodata nu trebuie comparata temperatura de la baza partiei cu cea din varf, precum nici vantul. Conditiile meteo se schimba rapid.

  • Cateva sfaturi despre echipament, imbracaminte si accesorii ski:

Claparii trebuie sa fie stransi, ficsi, si purtati cu o preche de sosete inalte pentru a evita frecarea.

Legaturile de schi trebuie ajustate de un specialist, in functie de kilograme si flexului claparului.

Un MUST in ski si snowboarding este casca!!! Aproape toata lumea poarta casca, asa ca nu ai de ce sa te simti aiurea. Dimensiunea este foarte importanta! Nici prea stransa, dar nici prea larga sa se miste pe cap. In zilele friguroase se poate purta o cagula subtire pentru a te asigura ca fata este mereu calda.

Ochelarii sau gogglesii sunt foarte buni mai ales in zilele cu vizibilitate slaba, si de asemenea, si protejeaza ochii de patrunderea razelor UV puternice.

Imbracamintea este necesar sa aiba o impermeabilitate mai mare.

Imbracamintea interioara, statificarea este cea mai buna modalitate de a regla temperature corpului. A se evita puloverele din lana groasa sau hanoracele din bumbac. Este mai bine sa porti un fleece care nu-ti restrictioneaza miscarea corpului. Colantii sau lenjeria termica sunt ideali in orice conditii.

Manusi cu insulatie, rezistente la apa  si inalte pentru a impiedica intrarea zapezii si pentru a avea mereu mainile calde. O pereche de rezerva, este de asemenea o idee foarte buna!

Buff sau gulerele tubulare sunt mult mai eficiente decat fularele sau esarfele.

Acestea sunt cateva lucruri importante pentru a-ti asigura siguranta, distractia si invatarea intr-un mod cat mai placut.

Book Now : Telefon/SMS/WhatsApp +40 724 413 298

Pachet recomandat Cursuri 1 h  Cursuri 2h  Cursuri jumatate de zi / Half Day  Cursuri Full Day

ski

© Riders House