Ski Copii

Cursurile destinate copiilor reprezinta mult mai mult decat invatarea  unor procedee tehnice. Copiii sunt in diverse perioade ale profilului fizic, motric si psihic. Procesul de invatare se desfasoara in doua moduri:

  • Invatarea pentru ski/snowboard – se refera strict la obiectivele sportului, coborarea simpla si primele viraje
  • Invatarea prin ski/snowboard – este mult mai complexa atat prin obiective cat si invatare. Adaptarea la invatare, la forma lectiei, dar si educarea atentiei, coordonarii, a echilibrului si a lucrului colectiv .

Copiii prezinta o mare adaptabilitate si trebuie avut in vedere particularitatiile de varsta, grad de maturizare, sex, de educatie, teren – conditiile partiei, de clima –  diferite sensibilitati, adaptare la perioada din zi in care se desfasoara cursul – in functie de programul copiilor de somn, de masa, durata si intensitatea cursului.

Cursurile destinate micilor rideri pot fi individuale sau de grup*.

Supravegheat de un instructor profesionist, copilul tau va descoperi lumea magica a skiului sau a snowboardingului si se va familiariza cu echipamentul aferent. Copilul tau va stapani primii pasi cu usurinta si va adora sa petreaca cat mai mult timp pe partie.

La cursul de initiere alaturi de elemenele de baza, copilul tau va invata ski sau snowboard pe o partie cu o inclinatie mica.

La cursul de progresie copiii se vor bucura  de experiente noi si vor  profita la maxim de timpul petrecut pe munte. La sfarsitul cursului vor stapani pe deplin arta virajului.

Intructorii Riders House adora sa-si impartaseasca pasiunea si cunostinele intr-un mod placut si distractiv.

Intr-un cadru relaxant, grupul de copii este cuprins intre 3 si 6 copii, modul de invatare este distractiv. Progresia va fi rapida datorita modului de predare a instructorilor nostri, cu experienta si pregatiti special pentru a-i invata pe micii rideri, printr-o varietate de jocuri si echipamente speciale pentru copii.

*Copiii sunt grupati in functie de varsta, dar si in functie de nivel si abilitate.

Pentru copii sunt recomandate pachetele de Cursuri 1 h sau Cursuri 2h 

Book Now : Telefon/SMS/WhatsApp +40 724 413 298

Back

© Riders House