Ture Splitboard

ture split

© Riders House

Intrarea in zona de explorare poate fi de multe ori descurajanta, un alt tip de echipament, evitarea zonelor predispuse avalanselor, vremea montana si o mie de decizii de luat cu privire la toate aceste lucruri in care un raspuns gresit poate aduce rezultate nedorite.

In zonele offpiste si de explorare este indicat sa intri cu ghizii locali, care au o experienta vasta pe acea zona. Nu te entuziasma ca ai fost de doua ori vara pe acel traseu si tu stii, sau un bun prieten stie zona asa ca merge. Un ghid stie sa gestioneze mult mai bine situatia si poate lua decizii la care tu nici nu te-ai gandit, si te poate indruma spre zone in care sa te bucuri de powder.

Inainte de fiecare tura de splitboard trebuie parcurs un mic curs de initiere si safety.

Cursul acopera ce este spliboarding-ul, de  ce am ales splitboarding-ul, alegerea splitboard-ului, dar si a celorlalte componente, si cum se folosesc, lista cu minimum necesar pentru o tura de splitboard normala, precum si planifcarea turelor si  sfaturi utile de urmat atunci cand conditiile meteo se schimba rapid, notiuni de siguranta, test avalansa dar si educatia locala in avalansa.

Turele noastre constau intr-o sectiune de programe si cursuri precum si ture private si ture personalizate: cursuri  introductive in splitboarding, cursurile de safety si cursurile de avalansa si cursurile destinate celor ce vor a exploreze fiecare varf in parte.

Inca de inceput am experimentat si apartinem noii generatii de rideri si splitboard guiding, care inteleg foarte bine orice tip de teren si orice experienta pe care ti-ai dorit-o sa o experimentezi in afara partiei.

Oferim o varietate de ture de o zi si de mai multe zile, in functie de nevoile si preferintele fiecaruia. Alaturi de noi vei avea ocazia de a-ti spori abilitatile tehnice prin cursurile de incepatori si avansati in domeniul freeride si backcountry sau prin cururile personalizate.

Cursuri de avalansa si abilitatile de explorare a naturii in functie de conditiile meteorogice, in siguranta.

Book Now : Telefon/SMS/WhatsApp +40 724 413 298

Back

© Riders House