Winter 2023/2024

Winter 2023/2024

descopera libertatea si bucuria zilelor petrecute pe zapada .. on sau offpiste, heli sau spitboarding la locul potrivit cu echipamentul potrivit alaturi de oamenii potriviti !!!

Daca esti in cautarea unor cursuri de snowboarding pentru diferite nivele de experinta, este necesar sa gasesti un intructor calificat de incredere. Aceste cursuri pot acoperi nevoile incepatorilor, intermediarilor si avansatilor.

Pentru incepatori si intermediari abordam partiile line,  crescand usor inclinatia,  din Domeniul schiabil din Sinaia.

Iar cand vorbim de avansati, Freeride si Backcountry in cautarea celei mai bune zapezi atat cu snowboardul la turele de Heli dar si cu splitboardul. Inainte de fiecare curs Freeride sau Backcountry vorbim de safety first – un curs de siguranta in avalansa si utilizarea echipamentului adecvat.

Heliski este o experienta extrema si captivanta, cu senzatii unice de viteza, liberatate si aventura, intr-un mediu spectaculos,  pentru pasionatii de ski si snowboarding, care ofera acces la cele mai faine zone neexplorate, cu zapada proaspata pentru cele mai tari coborari alaturi de ghizi experimentati in ski sau snowboarding si specializati in siguranta montana. Este obligatoriu pentru toti participantii sa aiba echipamentul de siguranta, sonda, tranciever, lopata – echipamentul de avalansa.

Programele noastre sunt adaptate fiecarui nivel de experinta!

o iarna minunata!!!

No Comments

Post A Comment